Un bărbat a vrut să treacă Prutul pe la Ungheni, dar ilegal. Ce îl așteaptă acum

După ce, în luna ianuarie, a încercat să traverseze ilegal frontiera moldo-ucraineană și nu i-a reușit, un bărbat în vârstă de 34 de ani și-a încercat din nou norocul. De data aceasta, la frontiera cu România.  Bărbatul spera să treacă înot râul Prut în regiunea Ungheni, pentru a ajunge în România.

Noaptea trecută, în timp ce își exercita atribuțiile de serviciu pe sectorul de responsabilitate, Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni a observat o persoană ce se deplasa pe direcția Ungheni – Ungheni Prut, la doar câțiva metri de podul feroviar, anunță serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au acționat imediat ce le-au fost clare intențiile bărbatului. Fiind reținut, acesta a recunoscut că dorea să ajungă pe teritoriul României, pentru a-și găsi un loc de muncă.

Din cercetările preliminare s-a constatat că bărbatul este originar din raionul Rîbnița și nu este la prima abatere de acest gen. În luna ianuarie a anului curent a încercat să traversese frontiera moldo-ucraineană prin ocolirea punctului de trecere, din motiv că avea interdicție de intrare în țara vecină.

La momentul de față, bărbatul este documentat conform art. 27, 362 al. (1) Cod Penal al Republicii Moldova. Polițiștii de frontieră vor cerceta incidentul până la elucidarea tuturor circumstanțelor pentru încadrarea juridică a faptei comise.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *