Gheorghe Petic despre scandalul în care este implicat primarul Alexandru Ambros: „Am presimțirea că fără așa-zisa „заказухa” din partea Partidului Socialiștilor nu s-ar fi ajuns în această situație”

Referindu-se la scandalul din ultimele zile privind conflictul de interese stabilit de ANI și o eventuală demitere a primarului de Ungheni, Alexandru Ambros, consilierul municipal și contracandidatul său în alegerile locale din 2019, liderul organizației locale a Partidului Platforma DA, Gheorghe Petic, susține că, având în vedere „sistemul putred, corupt, politizat, mizerabil al justitiei din R. Moldova”, crede că „lucrul în această situație este pe departe luat în spiritul și buchia legii”.

„Eu am presimțirea că fără așa-zisa „заказухa” (comandă – nota red.) din partea Partidului Socialiștilor nu s-ar fi ajuns în această situație; știți cu toții unde au fost plasați socialiștii în rezultatul alegerilor locale din 2019, jos de tot”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook, după care a punctat: „Apropo, nu vor lua niciodată socialiștii Primăria Ungheni, vă garantez”.

Vorbind despre realizările primarului de Ungheni, Gheorghe Petic a scris următoarele: „Ași putea să vă explic ore în șir despre unele lucruri pe care eu și mulți alții nu le pot și nu le voi putea înțelege, dar dați-mi voie ca astăzi să recunosc poate în premieră că, pe vremea mandatelor sale, au fost făcute lucruri frumoase: apeduct, Parcul „Micul Cluj”, multe obiecte de infrastructură; alta e că eu cu dumnealui am avut foarte multe discuții la compartimentul calității lucrărilor”.

Totodată, dânsul a ținut să le reproșeze unor persoane din businessul local, pe care, potrvit lui Gheorghe Petic, primarul i-a facut gospodari, i-a susținut în multe situații: „De ce nu vă apărați astăzi primarul,  candidatul ales de voi? Câti din voi și-a amintit de binele pe care vi l-a făcut? Câți din voi au scris un rând în susținerea lui? Nimic. Iată și rezultatul binelui făcut”.

La final, Gheorghe Petic i-a dorit lui Alexandru Ambros să i se facă dreptate, dacă a fost nedreptățit, deși, așa cum a recunoscut, nu are nici un gram de încredere în justiția din Republica Moldova, având pentru aceasta toate motivele și temeiurile.

Reamintim că Gheorghe Petic a fost încarcerat timp de aproape 9 luni, fiind târât prin judecăți și imputându-i-se, dirverse ilegalități. Gheorghe Petic a respins vehement toate acuzațiile.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *