FOTO. Primăria Măcărești a reușit o adevărată performanță: trei proiecte la final de an

La final de an, pe 30 decembrie 2020, la Măcărești au fost finalizate trei mari proiecte comunitare, anunță primăria locală.

Grație unui suport substanțial, oferit de către Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova prin Fondul de Investiții Sociale din Moldova (FISM), a fost reablitat acoperișul Gradiniței „Izvoraș”. Valoarea totală a proiectului respectiv a fost de 684 mii de lei, dintre care 500 mii de lei au venit din partea Guvernului României.

Tot la final de an, Primăria comunei Măcărești s-a ales cu un tractor multifuncțional și utilajele necesare acestuia (lamă comunală/lopată, remorca 5 tone, căuș), în valoare totală de 631 mii de lei. Achiziția a fos posibilă, datorită subvenției de 505 mii lei, oferită de către Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură (AIPA), prin FNDAMR și ENPARD. Primăria a venit cu o contribuție de 126 mii de lei.

 

Un moment de satisfacție a fost și inaugurarea „Pieții Verzi” – un mic spațiu comercial, unde agricultorii si antreprenorii din cele două localități ale comune își vor putea vinde produsele. Acest proiect a fost realizat din fondurile administratiei publice locale.

„Sperăm ca Noul An – 2021 să ne întâmpine cu succese și prosperitate, cu oameni pentru oameni”, a fost mesajul de final al Primăriei comunei Măcărești.

Reamintim că ziarul EXPRESUL l-a declarat pe primarul de Măcărești, Sergiu Manciu, „Personalitatea Anului”, pentru că „a reușit să facă într-un an cât alții nu au reușit să facă în patru ani”.

Fotografii: Facebook.com/Primăria Măcărești


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *