FOTO. Femeile pot reuși și acasă. Au demonstrat-o la o cafenea publică de la biblioteca din Ungheni

Lidia Petriciuc din Buciumeni confecționează obiecte din ciment. Olga Rotaru din aceeași localitate este pasionată de confecționarea păpușilor. Mariana Huțuleac din Măcărești are și ea o mare pasiune – croșetatul. Aliona Angheluș din aceeași localitate a îndrăgit tencuiala decorativă, devenind o adevărată meșteriță în acest domeniu.

Sunt doar câteva dintre participantele la Cafeneaua publică „Femei de succes, modele de urmat”, organizată la Biblioteca Publică „Dimitrie Cantemir” din Ungheni în ziua de 9 decembrie.

Fiecare și-a împărtășit din experiența sa, au descoperit împreună ce înseamnă să fii de succes, cum poți transforma o pasiune într-o afacere.

Cafeneaua publică a avut loc în cadrul Proiectului ”Femeile pot reuși și acasă”, finanțat de Uniunea Europeana și co-finanțat de Departamentul de Stat American (DRL) implementat de Biblioteca Ungheni, fiind o activitate din cadrul proiectului „Moldova împotriva tuturor formelor de discriminare” și „Consolidarea presei independente și a educației mediatice”, implementat de ERIM în Moldova – IREX Europe, Gender Centru GENDERDOC-M și Asociatia Bibliotecarilor din Republica Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *