Cinci copii fericiți. Moș Crăciun le-a adus daruri tocmai din Marea Britanie

Din cauza pandemiei, capul familiei Melniciuc din Ungheni a fost trimis, timp de luni bune, în șomaj tehnic. Unicul venit, în această perioadă, a fost indemnizația pentru copii. Cu doar 3500 de lei lunar, cei cinci copii ai familiei, cu vârste cuprinse între trei și zece ani, au trebuit să fie hrăniți și îmbrăcați. De dulciuri sau jucării – nici vorbă.

De Anul Nou, se gândeau părinții, vor împodobi un brăduț modest – atât își puteau permite.
Moș Crăciun, însă, a fost generos cu ei. De Crăciun, le-a bătut la ușă, aducându-le daruri de departe, din Marea Britanie.

„ Alături de oameni cu inima deschisă, am reușit să redăm pe fața copiilor bucuria și să le facem sărbătorile puțin mai colorate”, au scris pe pagina lor de facebook voluntarii Fondului pentru Tineri Ungheni, după ce au vizitat această familie și le-au transmis darurile adunate: un brad de toată frumusețea, globuri și alte jucării pentru a-l împodobi, dulciuri, produse igienice – toate de la Alexandru Șoltoianu, un unghenean cu inimă mare, stabilit în Marea Britanie. Au transmis și un set de articole de cancelarie, oferit cu drag de către SRL „Aledex-Info”.

Ce mai bucurie pentru copii! Împreună cu Moș Crăciun și nepoțica lui, au desfăcut imediat cutiile, au împodobit bradul, au râs și au glumit.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *