Trei decenii de muncă i-au adus o medalie. În semn de recunoștință

După 30 de ani de activitate în domeniul asistenței sociale, Tudor Rădeanu, șeful Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei din Ungheni, a primit prima sa distincție de stat: medalia ”Meritul Civic”.
Jurist de formație, a fost angajat din start în instituția respectivă. Era anul 1987.
De atunci, cu excepția a trei ani, când comuniștii l-au dat la o parte din funcție, a lucrat la Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei, la formarea căreia a contribuit personal.
Distincția pe care a primit-o recent, prin ordinul Președintelui Republicii Moldova din 19 septembrie 2020,  i-a fost acordată ”în semn de apreciere pentru munca îndelungată și prodigioasă în domeniul asistenței sociale a populației”.
”A fost o surpriză pentru mine”, a recunoscut Tudor Rădeanu, după care a adăugat: ”Eu am muncit toată viața conștiincios și nu am alergat după medalii. Totuși, mă bucur că eforturile și activitatea mea în domeniul social au fost apreciate”.
Medalia „Meritul Civic” este o distincție de stat din Republica Moldova, care se acordă prin decret prezidențial pentru merite deosebite în toate domeniile de activitate social-economică începând cu anul 1992.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *