Proiectul „Renovarea Palatului de Cultură din Ungheni", a fost evaluat de specialiștii de la ADR Centru

Specialiștii secției evaluare și monitorizare din cadrul Agenției de Dezvoltare Regională au efectuat o vizită  de lucru la Palatul de Cultură din Ungheni.
Motivul? Pentru a evalua impactul și durabilitatea proiectului de dezvoltare regională „Renovarea Palatului de Cultură din Ungheni”, informează www.adrcentru.md.
În comun cu administrația Palatului de cultură și a primăriei Ungheni, au fost analizate rezultatele obținute în cadrul proiectului dat, mentenanța și gestionarea eficientă post implementare. Suma investițiilor pentru renovarea palatului a fost de circa patru milioane de lei, alocate pentru reparaţia capitală a apeductului și canalizării și restabilirea grupurilor sanitare din incinta Palatului de cultură.
Proiectul respectiv a fost implementat în conformitate cu Apelul de Propuneri de Proiecte 2010-2012, iar obiectivul acestuia a fost crearea unui mediu favorabil desfăşurării activităţilor cultural – artistice la nivel local, regional, naţional, dar şi internaţional.
Administrația instituției a dat o apreciere înaltă rezultatelor obținute și a ținut să menționeze că efectuarea acestor lucrări a creat condiţii mai bune pentru copiii care frecventează colectivele şi studiourile artistice și posibilităţi ca instituţia să organizeze şi să găzduiască concerte de orice nivel.
De subliniat că acest edificiu găzduiește Muzeul de Istorie și Etnografie, Școala de Arte Plastice Ungheni și numeroase colective artistice de muzică, dans și meșteșuguri populare, două săli pentru spectacole și săli sportive.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *