FOTO / În cartierul Berești a fost inaugurat un scuar al îndrăgostiților. Vedeți locația exactă

Bucurie mare pentru locuitorii cartierului Berești. Săptămâna trecută, pe 4 septembrie, a fost inaugurat un scuar de toată frumusețea. Acesta este destinat, în special, tinerilor din cartier.
În scuarul, care se află chiar la Centrul Cultural Multifuncțional ”Regina Maria” este instalată o bancă a îndrăgostiților, un copac al dorințelor și un copac al îndrăgostiților.
”La început a fost o idée și iată că această idée, în sfârșit, a fost realizată”, spune Galina Varvariuc, directoarea Centrului.
Iar ideea aparține familiei Angela și Valentin Racoviță, care au donat ”banca îndrăgostiților” și un copac din fier. ”Ne-am gândit să lăsăm moștenire ceva frumos tinerei generații”, a spus Angela Racoviță, după care a mai adăugat: ”Această idée o aveam de ani de zile, dar nu găseam locul potrivit. Iată că am găsit locul, care este unul extraordinar. În sfârșit, vom avea un loc unde să ne spunem dorințele, să ne împăcăm și să ne îndrăgostim”.
Al doilea copac de fier, dar și alte cinci bănci care au fost intalate în scuar au fost donate de către Primăria municipiului Ungheni. ”Dar lucrul cel mai imortant aici nu este contribuția primăriei, dar este implicarea persoanelor. Eu sper că cetățenii se vor bucura de acest spațiu și aici oamenii se vor simți fericiți”, a subliniat și Dionisie Ternovschi, viceprimarul de Ungheni.
La final, Angela Racoviță a explicat celor prezenți de ce banca se numește ”a îndrăgostiților”, de ce trebuie să fie agățată o panglică pe ”copacul dorințelor” și de ce trebuie agățată o lăcățică pe ”copacul îndrăgostiților”.





 
 
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *