Știți ce zi e azi? Află!

Five friends cheering on good news.


18 august – Ziua Internațională Pinot Noir
Pinot Noir este numit astfel datorită culorii întunecate a strugurilor și a crengilor în formă de con de pin pe care cresc vița de vie. Desigur, cultivarea Pinot Noir nu este o sarcină pentru cei slabi de inimă, deoarece aceste struguri sunt dificil de cultivat și dificil de transformat în vin.
Pielea strugurilor este subțire și nu oferă protecția strugurilor cu piele mai groasă și poate fi fină în timpul procesului de îmbătrânire, deseori fiind neuniformă și imprevizibilă. Ciorchinele strânse necesită o gestionare atentă ca nu cumva să fie putregai, iar aceasta implică adesea o gestionare atentă a baldachinului.
Ziua Pinot Noir sărbătorește tot ceea ce este necesar pentru a produce acest vin și delicioasa recompensă care urmează.
Duceți-vă la magazinul local și procurați-vă o sticlă cu acest vin delicios. Pinot Noir vine în multe soiuri care poartă fiecare personalitatea și gustul regiunilor din care provin. Întâlniți-vă cu prietenii dumneavoastră și fiecare aduceți o sticlă cu Pinot Noir și apoi colectați alte sticle de vinuri de Pinot Noir cu care sunteți mai puțin familiari. Ziua Pinot Noir este o ocazie excelentă de a vă lărgi paleta și de a vă delecta cu varietatea acestui vin întunecat. Bucurați-vă și împărtășiți-vă generos!
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *