La Elizavetovca urmează a fi construit un Centru multifuncțional. Când?

Fotografie simbol

Autoritățile publice locale își doresc un centru multifuncțional la Elizavetovca. Acum sunt la etapa de identificare a unui teren tip concret, în scopul de a fi inițiată construcția centrului.

Fotografie simbol

Pentru început, ideea construcției centrului multifuncțional a fost propusă spre consultare publică cu localnicii iar cetățenii au declarat că își doresc un astfel de centru în localitatea lor.
”În sat nu există o clădire publică cu toate utilitățile iar acest lucru este foarte dureros pentru oricare din locuitorii satului Elizavetovca”, spune Vasile Gaviuc, primarul comunei Zagarancea.
De subliniat că administrația publică locală a identificat deja terenul în apropierea bisericii dar mai urmează ca în timpul apropiat să se organizeze o adunare generală a executorilor de drept asupra terenului. „Terenul aferent este într-o stare mai accidentară și anume în zona de șes a satului nu e posibil de construit din motivul că sunt apele freatice aproape de suprafață. Din acest motiv se va apela la ajutorul unui specialist pentru a stabili dacă se poate construi pe acest teren central sau orice altceva vreodată”, a menționat Vasile Gaviuc.
„Importanța unui Centru multifuncțional în comuna noastră este absolut importantă, în special pentru cetățenii care nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze dintr-o localitate în alta. Cu siguranță vor fi mulțumiți cu asemenea servicii avându-le la îndemână”, a conchis primarul.
De subliniat că în cadrul Centrului multifuncțional se dorește a activa o bibliotecă, un cabinet medical, o sală de proceduri, dar și o sală de conferințe cu toate comoditățile.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *