Călărășenii sunt așteptați la film sub cerul liber. Vedeți când și unde

Fotografie: jurnaltv.md

Fotografie: jurnaltv.md

În această săptămână, Muzeul de Istorie și Etnografie din Călărași dă startul unor evenimente sub cerul liber.
Astfel, pentru iubitorii de filme, vineri, 7 august, la ora 21.00, la Muzeu se va desfășura o activitate cu genericul ”Hai la film, sub cerul liber de la muzeu!”.
Startul va fi dat cu filmul ”O noapte la muzeu”.
Pentru că în acest an a fost ratată tradiționala Noaptea Muzeelor, din cauza pantemiei create de COVID – 19, iată că angajații muzeului și-au propus ca să petreacă serile în compania celor mai dragi călărășeni: tinerilor, vizitatori, donatorilor, dar și a ai tuturor cinefililor din Călărași și nu doar.  ”Serile de vară sunt lungi și calde și noi venim cu soluția de a vă elibera de plictiseală”, se arată într-o postare pe Facebook.
”Vara asta, ultima lună din vacanță, începând cu prima vineri a lunii august, seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film comedie”, se mai arată în aceeași postare.
Sunt invitați toți doritorii. Așa că, puteți să vă luați familia, rudele, prietenii și să vniți la muzeu, să ocupați un loc pe iarbă sau să aduceți o păturică. Accesul va fi gratuit, iar numărul maxim de spectatori va fi 50.
Desigur, este nevoie de respectat și anumite reguli: purtarea măștilor, distanța fizică de minim un metru și accesul cu băuturi alcoolice este interzis, informează organizatorii.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *