10 cazuri de infecție COVID-19 într-o singură zi în municipiul Ungheni! Câte sunt înregistrate în raion

De la 130 de cazuri de infectare cu COVID-19 înregistrate în municipiul Ungheni pe 20 august, la 140 – pe 21 august, anunță Primăria municipiului Ungheni pe pagina sa de facebook.
Potrivit datelor informative privind monitorizarea răspândirii infecției COVID-19, prezentate de Centrul Sănătate Publică Ungheni, la data de 21 august, în municipiul Ungheni erau înregistrate 140 de cazuri de infectare cu Covid-19, față de130 pe 20 august. Din numărul total, 83 deja sunt tratate.
În raionul Ungheni, inclusiv cu municipiul Ungheni, sunt înregistrate 290 de cazuri, dintre care tratate – 192. De notat că municipiului Ungheni îi aparțin 48% din toate cazurile de infecție COVID-19, înregistrate până la momentul actual.
Reamintim că, de la începutul stării d eurgență, în raionul Ungheni au fost înregistrate  9 cazuri de deces din cauza COVID-19.
Stimați ungheneni, respectați recomandările specialiștilor și autorităților. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră și a celor dragi, respectați distanța socială. Fiți responsabili.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Будет еще больше заразившихся. Когда идешь на большой базар, такое впечатление , что никакой пандемии нет – редко кого увидишь в масках, продавцы вообще игнорируют все меры предосторожности. Во дворах многоэтажек дети толпами бегают играются, мужчины сидят в домино играют за одним столом минимум человек шесть. Контроля никакого!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *