VIDEO. Nu au trecut nici trei zile și a apărut un… ”gospodar”. Sau, mai bine zis, un nesimțit

Săptămâna trecută, primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a dispus să fie adus cernoziom în regiunea Parcului ”Micul Cluj”, pentru a astupa denivelările în parc și a-l face și mai frumos, și mai atractiv.
Nu au trecut nici trei zile și printre movilele de sol cineva, absolut iresponsabil, a aruncat deșeuri de construcție.

Asta, deși în municipiu Ungheni funcționează o întreprindere de evacuare a gunoiului, ”AVE Ungheni”, care prestează diverse servicii, inclusiv evacuarea deșeurilor de construcții. Întreprinderea are la dispoziție containere speciale, pe care le oferă cetățenilor are echipamentul necesar pentru a evacua ulterior acest gunoi. Unii ungheneni, însă, încearcă să scape de gunoiul pe care-l produc într-un mod ilegal. Primarul susține că aceștia sunt absolut iresponsabili și chiar nesimțiți.
Într-un apel video, postat pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Ungheni, Alexandru Ambros a făcut un apel către locuitorii orașului să-i taxeze pe acești oameni certați cu bunul simț.
”Dacă doriți să avem un oraș curat, semnalați când vedeți situații de acestea. Semnalați când vedeți că oamenii se comportă inadecvat, atunci când ei depozitează deșeurile de construcție acolo unde nu este corect s-o facă”, s-a adresat dânsul, explicând și cum poate fi făcut acest lucru: ”Toată lumea are telefoane, majoritatea cu camere foto și video. Faceți o poză, faceți un video și trimiteți-l la primărie. Dacă puteți fixa și numărul automobilului, este perfect”.
https://www.facebook.com/ungheni.md/videos/638578600343289/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *