Infecția nu va trece! Temperatura omului va putea fi măsurată, la frontieră, de la o distanță de 1-2 metri

De acum înainte, polițiștii de frontieră vor detecta cu ușurință pasagerii cu febră și vor asigura la punctele de trecere a frontierei un control mai eficient împotriva infecției COVID-19.
Asta, pentru că Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Moldova a livrat 8 scanere termografice, în valoare totală de 8000 de dolari SUA, la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, în cadrul proiectului „Consolidarea răspunsului național al Republicii Moldova la criza COVID-19”.

NOTĂ:
Scanerul termografic este un instrument pentru măsurarea temperaturii corpului de la o distanță de 1-2 metri. Este echipat cu un senzor de sensibilitate ridicată, astfel că oferă măsurări cu o precizie înaltă.
Valentin Fiodorov, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), a subliniat faptul că Misiunea OIM în Moldova a fost și rămâne unul dintre partenerii principali în toată această perioadă, se arată într-un comunicat al IGPF.
„În contextul în care unele restricții la traversarea frontierei pot fi suspendate, fluxul de cetățeni va crește semnificativ, iar în aceste condiții este foarte necesară o măsură eficientă de monitorizare a răspândirii COVID-19”, a precizat dânsul.
OIM Moldova va furniza și în continuare produse și aparataj de dezinfectare pentru 10 puncte de trecere a frontierei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *