Infecția nu va trece! Temperatura omului va putea fi măsurată, la frontieră, de la o distanță de 1-2 metri

De acum înainte, polițiștii de frontieră vor detecta cu ușurință pasagerii cu febră și vor asigura la punctele de trecere a frontierei un control mai eficient împotriva infecției COVID-19.
Asta, pentru că Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Moldova a livrat 8 scanere termografice, în valoare totală de 8000 de dolari SUA, la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, în cadrul proiectului „Consolidarea răspunsului național al Republicii Moldova la criza COVID-19”.

NOTĂ:
Scanerul termografic este un instrument pentru măsurarea temperaturii corpului de la o distanță de 1-2 metri. Este echipat cu un senzor de sensibilitate ridicată, astfel că oferă măsurări cu o precizie înaltă.
Valentin Fiodorov, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), a subliniat faptul că Misiunea OIM în Moldova a fost și rămâne unul dintre partenerii principali în toată această perioadă, se arată într-un comunicat al IGPF.
„În contextul în care unele restricții la traversarea frontierei pot fi suspendate, fluxul de cetățeni va crește semnificativ, iar în aceste condiții este foarte necesară o măsură eficientă de monitorizare a răspândirii COVID-19”, a precizat dânsul.
OIM Moldova va furniza și în continuare produse și aparataj de dezinfectare pentru 10 puncte de trecere a frontierei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *