Polițiștii de frontieră se pregătesc pentru un flux de frontieră mult mai mare. Din donații

O donație de 2000 de măști medicinale au fost donate Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni de  către reprezentanții LEAR Corporation S.R.L.

”Este de apreciat și binevenit actul de susținere a polițiștilor de frontieră, în special pe cei care sunt antrenați în prima linie de control al trecerii frontierei de stat. Ba mai mult, odată cu ridicarea restricțiilor de circulație transfrontalieră, fluxul de cetățeni va crește semnificativ, iar în aceste condiții este foarte necesară fortificarea măsurii de protecție a angajaților Inspectoratului General al Poliției de Frontieră”, se arată într-un comunicat al instituției.
De notat că LEAR Corporation S.R.L. a donat măști medicinale și Primăriei Ungheni, pentru repartizarea lor ulterioară instituțiilor publice din localitate.
Reamintim că, cu o zi înainte, către Poliția de Frontieră au mers și scanere termografice, pentru măsurarea temperaturii persoanelor ce trec frontiera. Acestea au fost donate de Misiunea Organizației Internaționale pentru Migrație (OIM) în Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *