Să alegem împreună „Cel mai apreciat asistent medical 2020”

Spitale.md împreună cu Platforma E-Sănătate apreciază efortul și munca tuturor specialiști în domeniul medical și vine să le mulțumească pentru angajamentul pe care și-l asumă zi de zi. Cu acest prilej, pentru al doilea an consecutiv dăm startul campaniei –  „Cel mai apreciat Asistent Medical”.

Astăzi, mai mult ca niciodată, viața ne arată că sistemul medical înseamnă oameni. Sunt oamenii în halate albe, care au nevoie de sprijinul și înțelegerea noastră. Sunt oamenii care au vise și dorințe la fel ca tine. Asistenții medicali sunt mâna dreaptă a medicilor, iar actul medical la toate nivelurile poate fi îndeplinit doar cu ajutorul lor.
Deși nu e ușor, ei luptă, inclusiv astăzi, cu un virus neîntâlnit și o fac cu riscul propriei vieți. De altfel, asistenții medicali și moașele din întreaga lume au un rol esențial în acordarea asistenței și îngrijirilor medicale pacienților, precum și în asigurarea universală cu servicii de sănătate întregii populații. Rolul acestor specialiști este fundamental, începând cu treapta primară a medicinei – medicina de familie, continuând cu medicina de urgență, nașterea copiilor, terapiile intensive, îngrijirile paliative în cadrul cărora oamenii primesc asistență specializată până la finalul vieții, etc. Altfel spun, asistenții sunt necesari la toate nivele de asistență medicală.
Te așteptăm pe https://bit.ly/asistentmedical, unde urmează să indici numele asistentului medical care te-a marcat prin atitudine și competență, precum și instituția publică în care acesta activează.
Votingul este deschis până pe 10 mai.
Câștigătorii vor fi anunțați pe 12 mai, în baza voturilor pacienților. Echipa Spitale.MD va premia – „Cel mai apreciat Asistent Medical” dintr-un Spital Raional, Republican și Municipal, dar și din Centrul Medicilor de Familie.
În contextul stării de urgență, instituită pe întreg teritoriul Republicii Moldova pentru perioada 17 martie – 15 mai 2020, Spitale.md se vor conforma oricăror decizii ale autorităților legate de stoparea răspândirii COVID-19 și, prin urmare, vom organiza înmânarea premiilor câștigătorilor concursului după abrogarea stării de urgență și după stabilizarea situației epidemiologice din țară.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *