Culorile copilăriei. Un concurs lansat de Primăria Costuleni pentru copiii din localitate

Imagine simbol: www.pulsmedia.eu

Azi, 4 mai, primăria Costuleni în parteneriat cu AO ,,Alternative sociale” din Ungheni a dat startul unui concurs de la distanță, cu genericul ,,Culorile copilăriei”. La concurs pot participa toți copiii satului Costuleni.

Imagine simbol: www.pulsmedia.eu

Astfel, copiii cu vîrsta de 3 – 6 ani pot face aplicații din hîrtie și carton colorat cu tematica copilăriei. Copiii cu vîrsta de 7 – 12 ani pot face desene cu aceeaști tematică ia copiii cu vîrsta de 12 – 16 pot să scrie esee cu tematica copilăriei.
Potrivit autorităților, lucrările vor fi prezentate la primăria Costuleni asistentului social iar aceastea vo fi examinate de o comisie specială, pînă la data de 25 mai 2020.
Pentru fiecare categorie de vărstă vor fi trei locuri premiante, un premiu mare și mențiuni.
Rezultatele vor fi făcute publice la data de 1 iunie, atunci când se va sărbători Ziua Internațională a Copilului, pe pagina oficială de Facebook a primăriei Costuleni.
De subliniat că această activitate este realizată în cadrul proiectului ,,Regim liberalizat de vize, bună guvernare și bune maniere în spațiul european” este implimentat de către AO,,Alternative sociale” în parteneriat cu Direcția generală de asistență socială și protecție a familiei Ungheni, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer(KAS), în cadrul proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *