Piața Centrală din Ungheni s-a deschis. Vezi care e programul de lucru

În conformitate cu Decizia Celulei de criză a Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din municipiul Ungheni din 11 mai 2020, este reluată activitatea Pieței Centrale din Ungheni.
Aceasta va fi deschisă în zilele de marți, joi și sâmbătă, între ora 6.00 și 17.00.
Totodată, este reluată și activitatea piețelor ”Pitulicea” (cartierul Tinereții, str. Bernardazzi, 11) și ”Setraco” (cartierul Centru, str. Națională, f/n). De sublinita că aceste două piețe (”Pitulicea” și ”Setraco”) vor fi deschise zilnic, cu excepția zilei de dumunică.

În același timp, pentru administratori, comercianți, dar și cumpărători sunt întocmite niște reguli de bază, care urmează a fi respectate. Este vorba de: respectarea distanței sociale, respectarea distanței între locurile de comerț de cel puțin doi metri, monitorizarea stării de sănătate a comercianților și a angajaților, dotarea personalului angajat cu echipamente de protecție, asiguraeea cu dezinfectante la intrare, prelucrarea cu produse dezinfectante a suprafețelor și asigurarea regimului de curățare umedă de minim trei ori pe zi.
Subliniem că, atât comercianții, angajații cât și cumpărătorii, obligatoriu trebuie să poarte măști de protecție și mănuși. Accesul celor fără măști și mănuși va fi interzis pe teritoriul pieței.
Important: administrația nu va percepe taxe de la comercianți în zilele de marți.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *