O fetiță de doar 2 ani din Călărași a dispărut noaptea de acasă. Polițiștii au găsit-o dimineața, lângă o pădurice

Foto: www.politia.md

Noaptea trecută, o fetiță de doar 2 ani din Călărași a dispărut de acasă. Oamenii legii au fost anunțați despre dispriția copilei la data de 13 mai, în jurul orei 00.30, informează Poliția Republicii Moldova.  
Din spusele oamenilor legii, mama a lăsat fetița împreună cu frățiorul de 4 ani în supravegherea buneilor, iar ea a plecat la lucru în câmp. Întrebată de polițiști, mama copiilor a spus că s-a întors acasă spre seară. Apoi, cu o vecină au mai stat de vorbă, consumând, totodată alcool cu o vecină, iar la ora de culcare a observat că micuța lipsește. De asemenea și buneii erau în stare de ebrietate la momentul când a venit poliția.
Acțiunile de căutare au durat toată noaptea, angajații poliției călărășene s-au mobilizat împreună cu localnicii și autoritățile publice locale.
Fetița a fost găsită spre dimineață, în jurul orei 08.00, lîngă o pădurice, la o distanță de peste un kilometru de la casă părintească. Copila, careva traume vizibile nu avea, dar totuși a fost transportată urgent la Spitalul raional din Călărași, pentru îngrijiri medicale. Autoritatea tutelară locală împreună cu angajații Inspectoratului național de securitate publică vor întreprinde măsurile necesare pentru a asigura protecția copilului.
La moment oamenii legii investighează cazul.
Inspectoratul General al Poliției vine cu un apel către părinți să-și supravegheze în permanență copiii. Aceștia sunt viitorul nostru, iar părinții sunt cei care trebuie să le ofere protecție, educație, susținere și dragoste. Sunt atât de mici și nevinovați, pentru a le distruge copilărie și a le marca negativ viitorul.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *