Apelul primarului de Petrești către localnici: ”Dacă vă pasă de localitate, să ne implicăm cu toții!”

”Dacă vă pasă de localitatea noastră, haideți să ne implicăm cu toții!” – este apelul făcut de primarul de Petrești, Serghei Gorea, pentru localnici.
În perioada 14 – 23 mai, administraţia publică locală din Petrești face apel către toţi locuitorii comunei, să participe la o acţiune de curăţenie. Astfel, fiecare este rugat să cureţe spaţiul din faţa gospodăriei, să fie eliberat drumul. ”În caz contrar vom fi nevoiți să aplicăm amenzi”, a subliniat primarul.
”Cu siguranță ne este plăcut când mergem pe o stradă curată, când curtea este amenajată, când pe jos nu găsim gunoi, când locurile publice nu sunt pline de sticle, plastic, deșeuri aruncate. Iar pentru aceasta, în primul rând, e nevoie să păstrăm curățenia. Din păcate, însă, cultura noastră adesea lasă de dorit. Rugăm să nu fiți indiferenți și să luați parte la această activitate, fiecare având uneltele necesare pentru lucru. Împreună facem localitatea mai curată!”, se mai arată în apelul făcut de primarul comunei Petrești.
Totodată, primăria va sigura pe data de 22-23 mai, un mijloc de transport care va merge pe fiecare stradă din sat iar localnicii vor avea posibilitatea să arunce gunoiul, ulterior, acesta va fi dus la gunoiște.
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *