De Ziua Internațională a Familiei, primăria Măcărești a dat startul unui concurs online

Primăria Măcărești, în parteneriat cu AO ”Alternative sociale” a dat startul maratonului în regim on-line cu genericul ,,Ziua Internațională a Familiei”. La concurs pot participa toți copiii și adolescenții din satul Măcărești.
Concursul se va desfășura până pe 12 mai.
De subliniat că ”Ziua Internațională a Familiei” se sărbătorește, în fiecare an, la 15 mai.
La concursul de desen cu genericul ,,Eu și familia mea ”, pot participa copii cu vârsta între 5-8 ani. Copii vor prezenta desene pe o foaie A4 în acuarelă sau creion și apoi cu ajutorul părinților le vor posta pe grupul Maraton ”Promovarea valorilor familiei (creat pe Facebook) sau pe pagina de facebook a primăriei Măcărești.
La concursul de filmulețe video ”Familia mea în activitate” pot participa copiii de diferite vârste cu părinții, organizând activități comune în propria gospodărie promovînd –egalitatea, dragostea, respectul, valori importante într-o familie. Filmulețele pot fi postate în același grup ca și desenele, sau pe pagina de facebook a primăriei.
Și în final, copiii pot participa și la expoziția „Arborele genealogic” a familiei. Astfel va fi consolidată și promovată valoarea familiei.
Această activitate este realizată în cadrul proiectului ,, Regim liberalizat de vize, bună guvernare și bune maniere în spațiul european” implementat de către A.O. ,,Alternative Sociale” în parteneriat cu Direcția generală asistență socială și protecție a familiei Ungheni, finanţat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer (KAS), în cadrul proiectului ”Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova” .
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *