Asociația „Alternative sociale” a dat startul unui concurs online, dedicat Zilei Europei

Asociația Obștească „Alternative Sociale” în parteneriat cu Direcția Asistență Socială a Consiliului Raional Ungheni, a inițiat un concurs online „Noi suntem copiii Europei”. Acesta a fost lansat cu scopul de a marca Ziua Europei, care se sărbătorește la 9 mai.

Ziua Europei, în acest an, va fi sărbătorită, altfel, decât de obicei, din cauza pandemiei de Coronavirus, care a pus stăpânire pe întreaga Republica Moldova.
În acest context, AO ”Alternative sociale” îndeamnă copiii și adolescenții din raionul Ungheni să-și expună admirația față de valorile Uniunii Europene printr-o felicitare, o poezie, un desen sau un cântec. „Prezentarea proiectului în sine constă în înregistrarea materialului sub formă de un flashmob (video), dar totodată și să-l plaseze în comentarii la postarea concursului”, au scris reprezentanții Asociației Obștești pe pagina de Facebook.
Potrivit lor, câștigătorii vor fi desemnați în baza aprecierilor publicului. Se vor acorda premii pentru locurile I, II și III.
Starul concursului a fost dat pe 4 mai și se va desfășura până la 9 mai. Iar câștigătorii vor fi anunțați chiar pe pagina de facebook a Asociației Obștești „Alternative Sociale”, pe data de 11 mai.
„Scopul acestui concurs este să stimuleze originalitatea și creativitatea în rândul copiilor printr-o activitate utilă prin care să promoveze valorile europene și să dezvolte sentimentul de apartenență la Uniunea Europeană, dar și pentru o mai bună cooperare politică europeană”, au mai scris reprezentanții AO ”Alternative Sociale”.
 
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *