Teii din Ungheni sunt tratați cu substanțe avizate de specialiști. Autoritățile cer ajutorul unghenenilor

În acest an, copacii de tei din Ungheni au fost invadați de dăunători. Deaceea serviciul de salubrizare a Primăriei Ungheni tratează pomii de tei ce cresc de-a lungul străzilor.
În acest sens, Primăria Ungheni vine cu un apel către toți unghenenii să informeze autoritățile privind locurile unde știu sau au văzut că sunt copaci de tei în curțile blocurilor de locuit. Se cere a plasa pe pagina de Facebook a primăriei adresa exactă și, dacă se poate, o fotografie.
”Angajații Serviciului de salubrizare se vor deplasa la fața locului, pentru a trata și acești copaci”, spun autoritățile.
De subliniat că pe lângă măsurile luate pentru a minimaliza riscurile infecției COVID-19, în aceste zile, angajații Serviciului de salubrizare a Primăriei Ungheni stropesc și copacii de tei cu substanțe avizate de specialiști. Pomii fuseseră invadați de mii de insecte.
”În scurt timp, sutele de copaci de tei plantați de-a lungul străzilor din Ungheni ne vor bucura din nou cu frunzișul și aroma florilor lor”, scrie pe pagina de FAcebook a Primăriei municipiului Ungheni.

Așa arată copacul după tratare


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *