FOTO / Episcopul de Ungheni și Nisporeni a făcut înconjurul țării, cu un avion, rugându-se pentru sănătatea moldovenilor

Pe 2 aprilie, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni,  împreună cu un preot și un diacon, au făcut înconjurul țării cu Icoana Maicii Domnului Făcătoare de Minuni de la Hârbovăț și Icoana Maicii Domnului ,,Kasperscaia”.

”Lumea are nevoie de rugăciune, Țara are nevoie de rugăciune, oamenii au nevoie să-și sporească credința și să înmulțească rugăciunea către Dumnezeu-Vindecătorul, către Maica Domnului, Ocrotitoarea noastră și către toți sfinții”, scrie episcopia-ungheni.md. 
Punctul de plecare a fost orașul Ungheni, iar pe cale aeriană, au înconjurat toată Moldova pe hotarele ei, binecuvântând orașele țării. Astfel, pe parcursul zborului, Preasfințitul PETRU, s-a rugat citind rugăciunea la vreme de epidemie, Acatiste ale Maicii Domnului și Acatiste ale Sfinților, a căror Sfinte Moaște se află puse în Icoana-Chivot. Preasfinția Sa, s-a rugat din suflet ca oamenii să capete tămăduire, iertare de păcate, ferire de boală și întărire în prevenirea și lupta cu virusul COVID-19. 
”Suntem încredințați că, acest gest de manifestare a credinței creștine și a dragostei față de popor, aducând pentru el binecuvântare și rugăciune lui Dumnezeu și Maicii Domnului, este binefăcător pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Ținem să credem, că este un îndemn puternic pentru toți credincioșii, ca fiecare să săvârșească lucrarea rugăciunii și faptele bune ale credinței”, mai scrie pe site-ul Episcopiei.

Sursa: episcopia-ungheni.md Preotul Nicolai Boian

Sursa: episcopia-ungheni.md Preasfințitul Petru


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

16 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *