FOTO / Direcţia Eparhială Ungheni apelează la bunăvoinţa şi generozitatea oamenilor pentru a continua edificarea Complexului Catedralei Episcopale

Construcţia complexului Catedralei Episcopale „Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Hârbovăţ” din municipiul Ungheni continuă și în aceste zile.

Pînă acum, au fost fost făcute mai multe lucrări. Este vorba de groapa de fundaţie, patul egalizator, s-au instalat armăturile pentru plita de fundaţie, s-a betonat fundaţia pentru care s-au folosit 780 m3 de beton, s-a instalat armături pentru pereţii şi stîlpii de sprijinire a subsolului Catedralei; s-a betonat pereţii şi stîlpii de sprijinire a subsolului Catedralei; s-au instalat armături pentru brâie și planșe la cota zero și s-au betonat; s-a clădit pereții primului nivel și s-au turnat balcoanele, s-a clădit pereții nivelului doi, s-au instalat armături pentru coloanele nivelului doi și s-au betonat.
Iar acum, potrivit site-ului www.episcopia-ungheni.md, se lucrează la clădirea pereților nivelului trei, instalarea armaturii pentru coloanele nivelului trei și betonarea lor.
”Cerem şi în continuare sfintele rugăciuni şi ajutorul oamenilor de bună credinţă ca lucrările de construcţie a Catedralei să fie aduse la bun sfîrşit”, mai este scris pe site.
Iar pentru a duce la bun sfârşit această binecuvântată iniţiativă, Direcţia Eparhială Ungheni, lansează apel la bunăvoinţa şi generozitatea tuturor oamenilor de bună credinţă, care pot şi îşi doresc să contribuie, conform posibilităţilor, la edificarea Complexului Catedralei Episcopale.



📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *