Centrul Raional Tineret Ungheni promovează mesajul „Stau Acasă”. Vedeți cum


Centrul Raional de Tineret Ungheni îndeamnă toți tinerii din comunitate să promoveze mesajul: „Stau Acasă” pentru a preveni răspândirea infecției cu Coronavirus.
Zilnic, Centrul Raional de Tineret Ungheni provoacă pe toți care stau acasă, să îmbine utilul cu plăcutul, și solicită ca mai apoi realizările să fie împărtășite.
Misiunea Centrului este de a inspira și a iniția noi acțiuni, de a responsabiliza pe fiecare din noi, în scopul menținerii inteligenții și dezvoltării personale.
Startul provocărilor înaintate de către Centrul Raional de Tineret Ungheni a demarat pe 17 martie recent, iar prima provocare a fost „Eu Citesc”.
De asemenea, în fiecare zi pe paginile de Facebook și Instagram ale Centrului, se găsesc noi acțiuni (hashtag-uri). Prin urmare, „Stau Acasă cu Familia”, identifică activitatea petrecută cu părinții, frații și chiar cu bunicii.
Potrivit Centrului Raional de Tineret Ungheni, stând acasă, poți manifesta interes și față de treburile casnice, astfel susținând mesajul „Eu Ajut”. „Eu Gătesc”, este o altă ideie absolut necesară, dar și distractivă desfășurată cu membrii familiei. Acest fapt stimulează de a participa și în concursul bunătăților culinare pentru a practica abilitățile în domeniul culinar.
Cea dea cincea provocare pune accent și pe creativitate și dexteritate, dezvoltând sistemul tactil.
Această preocupare impune la „Eu Creez”, diverse lucruri de pictură, croșetare sau confecționare a obiectelor handmade, bunăoară preluate după preferințe și din tehnica origami.
În carantină „Eu Privesc Film”, fie zâmbești la comediile moderne sau mai scapi o lacrimă când privești dramele clasice.
Pentru a evita ieșirile publice pe această perioadă mai puțin favorabilă, dar și jenantă, putem practica și sport de acasă. Următoarea, dar nu cea din urmă provocare fiind „Eu Fac Sport”. Respectiva provocare are o însemnătate maximală, care promovează modul sănătos de viață în condiții optime de solidaritate și responsabilitate civică.
Pentru a spune Stop Covid 19, prin intermediul Centrului Raional de Tineret Ungheni, toți locuitorii raionului sunt îndemnați de a respecta regula de aur „Stai Acasă”.
 
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *