Vedeți ce v-au pregătit astrele în săptămâna 24 februarie – 1 martie

BERBEC
Dai dovadă de spirit de inițiativă, spontaneitate și ambiție. Cu toate acestea poți face mari progrese la locul de muncă, dar nu uita să termini mereu ce ai început.
TAUR
Concentrează-te asupra planurilor de viitor și a proiectelor de grup. Ai putea face progrese vizibile pe acest plan, poți cunoaște persoane care îți dau idei în privința lor, asistență sau chiar o sumă de bani pentru a-ți materializa o parte din viziune.
GEMENI
Vei cunoaște persoane dispuse să investească în tine timp, energie și chiar și banii întrucât au încredere în abilitatea ta de a-ți transpune planurile de viitor în realitate. Ești foarte aproape de o mare realizare.
RAC
Ești la înălțime din punct de vedere profesional. Ești activ(ă) și foarte determinat(ă) să atragi șansa de partea ta. Nu ar strica totuși să dai dovadă de mai multă disponibilitate pentru compromis în anumite situații.
LEU
Te așteaptă o săptămână lucrătoare complexă. O mare parte a timpului îl petreci călătoriind desfășurând activități cu o componență birocratică, respectiv studiului. Este posibil să trebuiască să rezolvi ceva pe la instituțiile statului sau să te înscrii la un curs foarte important.
FECIOARĂ
Este posibil să derulezi în aceste zile negocieri cu privire la o colaborare plătită sau cu un potențial destul de mare de a face profit. Este de așteptat să te bucuri de un nivel de energie care îți este familiar și pe care știi cum să îl gestionezi.
BALANȚĂ
Ar fi indicat să atragi mai multă atenție asupra colaborărilor și a relațiilor pe care le ai în mediul profesional. Ele pot fi o sursă de realizări mari, dar s-ar putea să apară și concurență din rândul colegilor de muncă. Asigură-te că te pregătești pentru orice.
SCORPION
O perioadă destul de aglomerată și solicitantă la serviciu. Nervii îți sunt supuși testului, iar pentru a-l trece cu brio, este foarte important să nu începi conflicte cu colegii de muncă și să te ferești de eventualele neînțelegeri sau afirmații care pot fi interpretate greșit.
SĂGETĂTOR
Recomandarea principală a astrelor este aceea de a încerca să faci mai multă mișcare și de a evita excesele de orice fel, ai parte de unele tentații, nu te abține, dar impune-ți o măsură. Dai dovadă de o viziune practică ce îți lipsește uneori.
CAPRICORN
Evită să fii lacunar(ă) ori contactul cu unele persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară de a interacționa cu ele. În caz contrar, se poate ajunge la unele discuții în contradictoriu sau poate la erori care te pot costa scump mai devreme sau mai târziu.
VĂRSĂTOR
Ar putea apărea o problemă de ordin financiar, generată cel mai probabil de faptul că nu ai ținut o evidență prea clară a veniturilor și cheltuielilor din ultima perioadă. Ai răbdare și mergi înapoi pe firul evenimentelor pentru a vedea ce s-a întâmplat.
PEȘTI
Acordă o atenție specială sectorului financiar pe parcursul acestor zile. Este foarte ușor să depășești în aceste zile măsura și să cheltui mai mult decât ar fi cazul. Încearcă să te limitezi doar la ceea ce este necesar pentru tine și cei dragi în această perioadă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *