Un BMW dat în căutare internațională, descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni

Foto: border.gov.md

Foto: border.gov.md

7400 euro a achitat un bărbat pentru un BMW, care figura în baza de date Interpol, ca fiind furat din Marea Britanie. Bolidul înmatriculat în România a fost depistat de polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni.
Săptămâna trecută, pe sensul de intrare în Republica Moldova, s-a prezentat un cetățean român de 33 de ani, la volanul unui BMW 520 C, fabricat în anul 2012.
În timpul procesării datelor din actele prezentate pentru mijlocul de transport, a apărut un consemn internațional. În baza OIPC Interpol mașina figura ca fiind căutată de către autoritățile engleze.
La audieri, conducătorul auto a declarat că autoturismul a fost procurat în România, la începutul anului curent, prin intermediul site-urilor specializate. Ulterior, autoturismul ar fi fost înregistrat de către autoritățile române, însă tânărul precizează că nu a fost informat despre prezența consemnului depistat.
Până la finalizarea cercetărilor și luarea unei decizii, automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *