Să nu trecem cu vederea numerele ce se repetă în data nașterii. Vezi de ce

Numerologii ne sfătuiesc să nu trecem cu vederea numerele care se repetă în data nașterii. Fie că este vorba de 0 sau de 7, sau 9, orice număr poate avea un mesaj ascuns dacă apare de cel puțin de două ori, sau chiar de mai multe ori în momentul sosirii noastre pe lume.
Dacă data nașterii tale conține un număr care se repetă, sau chiar două, descoperă ce semnificații mistice are asupra destinului tău. Nimeni nu vine pe lume la întâmplare. Fiecare dintre noi este ocrotit de anumite influențe și energii misterioase, iar numerele pot fi simbolurile lor.
Ține cont nu numai de data nașterii, exprimând luna în cifre (spre exemplu, luna mai este luna a 5-a), ci și de ora la care ai venit pe lume, dacă o știi. Spre exemplu, dacă te-ai născut pe 23.03.1971, ora 7 dimineața, trebuie să ții cont de mesajele pe care le transmit numerele 1, 3 și 7.
Dacă se repetă numărul 0
Vizual, numărul 0 seamănă cu un ou sau cu o sămânță, simboluri ale începuturilor. Dacă 0 se repetă în data nașterii tale, el semnifică un potențial uriaș, energie, regenerare, începuturi și șanse mari. 0 îți amintește că ceea ce pleacă se poate întoarce, astfel că trebuie să fii deosebit de atentă la consecințele pe care le au deciziile tale majore.
Dacă se repetă numărul 1 
Acest număr spune despre viitorul tău că vei avea șansa să o iei de la capăt și să te bucuri de un nou început, când totul pare sfârșit. Numărul 1 înseamnă inițiativă, independență, ambitie, dinamism si energie, dar energia trebuie controlată și canalizată spre lucrurile benefice.
Dacă se repetă numărul 2
Doi reprezintă dualitatea și comuniunea, dragostea și sensibilitatea. Ești o fire receptivă, atragi oamenii și le câștigi încrederea pentru că îți pasă de ei. Ești răbdătoare și sinceră, dar trebuie să îți păstrezi cu grijă calitățile și valorile și să nu îți oferi inima oricui.
Când se repetă numărul 3
Este un număr asociat cu un destin norocos, în care vei avea parte de împliniri și șanse noi, chiar dacă lucrurile nu merg așa cum îți dorești. 3 este simbolic pentru dezvoltare, comunicare și vitalitate. Este numărul persoanelor întreprinzătoare și ingenioase.
Dacă se repetă numărul 4
Când numărul 4 apare de cel puțin două ori în data nașterii, el semnifică profunzime, spiritualitate și tenacitate. Ai o gândire logică și pătrunzătoare, dorești să te afirmi și să te realizezi și vei avea ocazia să faci multe lucruri de însemnătate în viață.
Când se repetă numărul 5
Cel de al cincilea număr este reprezentativ pentru dinamism, inteligență, progres și sete de cunoaștere. Ești deosebit de curioasă și nu te mulțumești cu puțin. Faci eforturi mari în viață să ajungi cineva, să lași în urma ta realizări deosebite despre care lumea să vorbească.
Dacă se repetă numărul 6
Este simbolul armoniei, iar destinul tău va fi ocrotit de energiile universului. Chiar dacă vei trece prin momente grele, ca toată lumea, cumva destinul îți va oferi o recompensă și vei obține ceea ce dorești mai mult. Dragostea, afecțiunea, echilibrul sunt cele mai importante valori pentru tine.
Când se repetă numărul 7 
Este un număr cu valențe mistice și totodată un număr spiritual, care pune accentul pe sensibilitate, mister, slăbiciune și forță totodată. Încerci să îți construiești viața perfectă, să fii perfectă și să nu lași niciodată pe cei din jur să îți vadă slăbiciunile.
Dacă se repetă numărul 8
Este un noroc dacă în data nașterii tale apare numărul 8 de mai multe ori și mai ales dacă te-ai născut la orele 8 dimineața sau seara. Este un număr cu o vibrație puternică și datorită lui ești ambițioasă, norocoasă, energică și foarte sigură pe tine. Cu o atitudine pozitivă, vei reuși multe!
Când se repetă numărul 9
Acest număr semnifică altruismul, iubirea, generozitatea și talentul. Ai un suflet mare, ești deschisă, progresistă și nu judeci niciodată pe nimeni. Cunoașterea și înțelepciunea, răbdarea și echilibrul interior te vor ajuta în viață să devii un om extraordinar.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *