„Este o simplă gripă, nu o boală mortală, vă rog reduceți tonurile!”. Vedeți care este Declarația unui medic italian


Directoarea Laboratorului de cercetări și analize din cadrul Spitalului Universitar Luigi Sacco din Milano, Maria Rita Gismondo, a specificat într-o postare pe profilul personal de Facebook că noul coronavirus nu este altceva decât o formă de gripă puțin mai gravă și că nu ar prezenta un pericol deosebit de important, așa cum este considerat în prezent.
„Confundăm o gripă cu o pandemie globală”, a fost concluzia medicului italian, scrie rotalianul.com.
Maria Rita Gismondo, director responsabil de Macrobiologie Clinică, Virologie și Diagnostic de Bioemergență la laboratorul Spitalului Sacco din Milano, acolo unde sunt analizate de zile întregi probe în cazuri posibile de coronavirus, scrie: „Laboratorul nostru a lucrat toată noaptea, vin probe încontinuu, e o adevărată nebunie ceea ce se întâmplă, am transformat o infecție un pic mai gravă decât o gripă într-o pandemie letală. Nu este așa cum pare, uitați-vă la numere. Nebunia asta va face mult rău, mai ales din punct de vedere economic. Vă rog reduceți tonurile!”
Potrivit datelor Organizației Mondiale a Sănătății, de la debutul epidemiei de Coronavirusul de tip nou (COVID-19) au fost raportate 78833 cazuri de infecție confirmate clinic și de laborator și 2465 decese, dintre care 2445 în China, Iran (5), Coreea (5), Italia (4), Filipine (1), Japonia (1), Franța (1), Taiwain (1).
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *