Cea mai bună sportivă a anului 2019 este o ungheneancă

Ungheneanca Natalia Munteanu  a fost declarată de către Federația Moldovenească de Fotbal cea mai bună sportivă a anului 2019. Ea este campioana și deținătoarea cupei Moldovei.
La moment, prioritatea numărul unu a Nataliei Munteanu este fotbalul, și își dorește să se ocupe de fotbal în continuare. Alte preocupări deocamdată nu are.
Practică sportul de la vârsta de opt ani, de atunci de când a văzut-o un antrenor că a  șutat în poartă. De atunci, fotbalul a devenit ce mai mare dragoste a ei. „Nimeni nu m-a motivat să aleg calea fotbalului, pur și simplu am simțit o atragere în acest sens, o înclinație aparte și astfel am încercat să mă dezvolt”, povestește Natalia Munteanu.
În mare parte a timpului, sportiva se află peste hotare țării. Vine acasă ori de câte ori are posibilitatea. Adoră să stea alături de cei dragi sufletului.
Cea mai mare dorință a Nataliei Munteanu este ca familia să-i fie sănătoasă și s-o sprijine și în viitor, atât moral cât și spiritual. Cea care a susținut-o mereu în ceea ce face a fost și este mama ei.
Tot timpul ei liber îl dedică fotbalului. Nu mai are timp pentru nimic altceva. Iar atunci când îl găsește, face o plimbare.
Fotbalul pentru Natalia Munteanu este totul, este un mod de viață. ”Nu este atât de greu pentru o fată să se afirme în lumea fotbalului, atât timp cât muncește asiduu”, a mai adăugat dânsa, numerotând totodată și calitățile pe care ar trebui să le aibă un adevărat sportive. Aceastea ar fi: caracterul, motivația de a muncii și a da totul pe teren, la fel și gândirea.
Încă nu este un vis împlinit cariera ei de foltbalistă, dar în pofida tuturor intemperiilor și problemelor cu care se confruntă, și anume ce ține de respingerea oamenilor când văd fete pe teren, înaintează cu fruntea sus și este ferm convinsă că va obține ceea ce vrea. ”Iar pentru tinerele care vor să-mi pășească pe urme, le zic doar să lupte pentru scopul lor și, indifferent de situație, să nu se dea bătute”,a subliniat tînăra sportivă.
La cei 26 de ani ai ei, are planuri de viitor mărețe, dar deocamdată ”nu vrea să le dezvăluie”, vorba dânsei. Un pic superstițioasă, vrea mai întâi să le realizeze, iar mai apoi să le eticheteze.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *