FOTO / Romanța inimii a fost cântată de Silvia Zagoreanu

Foto: Primăria municipiului Ungheni

Unghenenii, într-un număr mare, au venit aseară să o asculte pe interpreta de muzică populară, Silvia Zagoreanu.  Pe 6 februarie, dânsa a prezentat la Palatul de Cultură din Ungheni un vast program de romanțe și cântece de petrecere care a bucurat sufletul unghenenilor.
Genericul serii a fost: ”Romanța inimii vă cânt”
Silvia Zagoreanu, este o apreciată interpretă de muzică populară, deținătoarea titlului onorific ”Maestru în Artă”, dar și directoarea Palatului de Cultură din Ungheni.
De subliniat că pe 6 februarie, Silvia Zagoreanu și-a sărbătorit ziua eui de naștere, plus la aceasta, este și ziua în care s-au împlinit 2 ani de când dânsa a lăsat capitala, unde a activat 20 de ani, făcând-și o carieră de invidiat acolo, și a venit la cârma Palatului de Cultură din Ungheni, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Ungheni. 

”Am o echipă deosebită și mulțumesc tuturor. Mulțumesc Primăriei municipiului Ungheni că ne susține și ne ajută. Să știți că fără aceasta chiar nu se poate. Noi încercăm să facem tot posibilul ca să mișcăm lucrurile într-o direcție bună, frumoasă și doar datorită celor care ne sunt în preajmă, reușim”, a menționat Silvia Zagoreanu, după care s-a adresat publicului: ”Vreau să vă văd cât se poate de des aici, în sălile noastre de spectacole cu diferite ocazii. Pentru că aici venim să ne încărcăm cu energie pozitivă”.

 

📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *