VIDEO / Vedeți care sunt diferențele dintre Slovacia și Republica Moldova, văzute de Peter Michalko, ambasadorul UE în RM

Deci, așa cum am mai scris anterior, vineri, 24 ianuarie, la Ungheni s-a desfășurat un eveniment destul de deosebit pentru municipiu. De către Uniunea Europeană, aici a fost lansat Programul – pilot ”EU4Ungheni”: Regiuni Cheie” de care vor beneficia municipiile Ungheni și Cahul.
La eveniment au fost delegații peste delegații, în frunte cu Peter Michalko, ambasadorul UE în RM, Bartlomiej Zdanyuc, ambasadorul Poloniei în RM, reprezentanți ai Guvernului, ai UNICEF, UN WOMEN, dar și alții.
Bartlomiej Zdanyuc, ambasadorul Poloniei în RM, a fost întrebat de către jurnaliștii EXPRESUL ”Câți ani, din punctuil lui de vedere, i-ar trebui Republicii Moldova ca să ajungă la nivelul Poloniei” (vedeți răspunsul AICI), iar Peter Michalko, ambasadorul UE în RM a venit să-l completeze. Dânsul a vorbit, totodată și despre diferențele dintre Slovacia (baștina ambasadorului) și Republica Moldova.
Vedeți ce spune în video de mai jos.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *