Începem pregătirile pentru Revelion. Cum trebuie să întâmpinăm noul an, al Șobolanului de Metal

Se apropie cu rapiditate anul 2020, care, potrivit calendarului chinezesc, este al Șobolanului de Metal, care deschide un nou ciclu astrologic de 12 ani.

Șobolanul de Metal își va intra în drepturi pe 25 ianuarie 2020 și își va încheia „mandatul” pe 11 februarie 2021.

Cum trebuie să întâmpinăm noul an 2020 al Șobolanului de Metal

Curățenia generală în locuință este obligatorie în ajunul noului an, căci se consider că Șobolanul este un pragmatic și nu tolerează gunoaie și lucruri inutile în casă.
Trebuie să strângem totul și să spălăm geamurile, prin care lumina va pătrunde în casă.
Sărbătoarea de revelion trebuie să fie petrecută în casă, alături de familie, Șobolanul preferă niște cuiburi confortabile. Pe de altă parte, Șobolanule este un animal social, nu suportă plictiseala, motiv pentru care are nevoie de companii vesele.
În ce privește paleta de culori, trebuie să menționăm că ”gospodarul” anului 2020 preferă culorile de bază liniștite: gri, alb, negru.
O astfel de îmbinare poate fi utilizată atât în decorațiile de revelion, cât și pentru propriul aspect. Stilul și contururile stricte pot fi suplimentate cu accesorii strălucitoare: pandative metalice, cercei strălucitori, broșe lucioase.
Dacă vă doriți mai multe nuanțe, dați prioritate culorilor pastelate, discrete și o decorare liniștită a interiorului, punând accent pe detalii.
Puteți apela cu curaj la materialele eco, mai ales că acestea sunt în tendință acum. Utilizarea lor poate sublinia respectul față de natură. Șobolanul va aprecia acest lucru.
Pentru masa de revelion există anumite condiții speciale. Rozătoarele sunt omnivore, cu un apetit bun, care preferă să roadă ceva. Anume din acest motiv masa de sărbătoare trebuie să fie  bogată, diversă, însă fără elemente exotice. Sunt suficiente bucate simple și sățioase.
Un atribut important este cașcavalul. Orice e binevenit, de la tradiționala brânză de oi până la mozzarella, gorgonzola, camembert sau parmezan.
Cel mai important, însă, e să întâmpinați noul an cu bună dispoziție și optimism.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *