FOTO / Unghenenii au primit câte un zâmbet și o invitație la bibliotecă

Luni, 4 noiembrie, trecătorii au primit câte un zâmbet, dar și o invitație la bibliotecă de la angajații Bibliotecii Publice Raionale ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni. În așa mod s-a dat startul Campaniei ”Un zâmbet și o invitație la bibliotecă”.

Potrivit Alionei Manciu, șefa Serviciului Asistență Metodologică de la Biblioteca Publică Raională ”Dimitrie Cantemir”, această campanie are menirea de a atrage câți mai mulți utilizatori la bibliotecă, dar și de a promova serviciile de bibliotecă. ”Luând în considerație că anul 2019 este anul imaginii bibliotecii, ne-am propus ca programul campaniei să cuprindă acțiuni ce ar spori imaginea bibliotecii în comunitate”, a subliniat dânsa.
În acest context, fiecare trecător au primit de la bibliotecari câte un sticker cu zâmbet care poate fi încleiat pe orice dispozitiv, dar și câte un pliant cu informații despre serviciile de bibliotecă. ”Aceste stickere ne permit să facem o evaluare a comunității, cum unghenenii frecventează, de fapt, biblioteca”, a mai adăugat Aliona Manciu. Cei care au mai fost la bibliotecă au primit fețe zâmbitoare de culoare galbenă, iar cei care nu au fost – de culoare verde.
Angajații bibliotecii și-au propus ca în fiecare zi să invite câte cel puțin 100 de persoane la bibliotecă.
De subliniat că această activitate face parte din Zilele bibliotecii ”Dimitrie Catemir”, ediția XIX, care s-a desfășurat în perioada 4 – 8 noiembrie. În această perioadă, la bibliotecă s-au organizat mai multe activități de promovare a bibliotecii și serviciilor de bibliotecă.
Zilele bibliotecii s-au încheiat vineri, 8 noeimbrie, cu o vizită de studiu la biblioteca județeană ”Gheorghe Asachi” din Iași, România.
 



📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *