A fost convocată prima ședință a Consiliului Municipal Ungheni

Vineri, 8 noiembrie a fost convocat Consiliul Municipal în prima ședință. În cadrul ședinței Alexandru Ambros a fost investit în funcție de primar, iar cei 27 de consilieri au primit legitimația de consilier.

Astfel, în rezultatul alegerilor locale din luna octombrie 2019, în Consiliul Municipal Ungheni se regăsesc trei reprezentanți ai Partidului Democrat, șapte ai Partidului Socialist din Republica Moldva, șapte ai Blocului Electoral „ACUM”, un reprezentat al Partidului Comuniștilor, un reprezentant al Partidului Liberal Democrat, doi reprezentanți ai PP „Șor” și șase candidați independenți.
Pe ordinea de zi a primei ședințe au fost puse în discuție două subiecte: Cu privire la constituirea comisiilor consultative de specialitate pentru diferite domenii de activitate (comisia economie, buget și finanțe, comisia învățământ, tineret și sport și comisia socială) și cu privire la aprobarea componenței nominale a comisiilor consultative de specialitate.
„În calitate de primar al municipiului Ungheni, alături de echipa din cadrul primăriei, partenerii locali și externi de dezvoltare vom continua să implementăm  proiecte frumoase în municipiul Ungheni. Sperăm să avem o conlucrare bună cu Consiliul Municipal nou creat. Pe lângă faptul că sunt reprezentați ai diferitor formațiuni politici, consilierii e bine să conștientizeze că formează o echipă care trebuie să lucreze împreună pentru binele unghenenilor, pentru un oraș modern și prosper” a declarat Alexandru Ambros, primarul municipiului Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *