FOTO. Un foișor înțelept a fost construit din… cântece și voie bună

Zeci de vârstnici din cartirele Berești și Vasilica  au avut parte de o adevărată sărbătoare, desfășurată la Centrul Cultural Multifuncțional ”Regina Maria” din Ungheni.

Evenimentul a avut loc pe 25 octombrie, fiind organizat de Grupul de Inițiativă Locală (GIL) ”Vasilica”, în cadrul unui proiect ambrițios, ”Foișorul înțelept”, finanțat de Fundația Comunitară Ungheni.



”Este a treia actrivitate a acestui proiect, pe care am organizat-o împreună cu elevii de la Liceul ”Vasile Alecsandri” din Ungheni și Ansamblul ”Vârsta de aur”. Urmează, la începutul lui noiembrie, salubrizarea și înverzirea unui teren, după care instalarea unui foișor”, a explicat Viorica Său, președinta GIL ”Vasilica” și inițiatoarea proiectului resectiv.

Ulterior, pe 8-9 noiembrie, un grup de vârstnici se va deplasa la Iași, unde vor avea întrevederi cu membrii unui club de vârstnici de acolo.
Valoarea totală a Proiectului ”Foișorul înțelept” este de 34600 lei, dintre care 9900 lei sunt oferiți de Fundația Comunitară Ungheni, iar alți 15 mii – de Primăria Ungheni. Restul banilor sunt contribuția comunității.
De notat că este primul proiect realizat de Grupul de Inițiativă Locală ”Vasilica”.
EXPRESUL este partenerul media al proiectului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *