FOTO / La Călărași se predă arta de a deveni o versiune mai bună a ta

Două tinere din Călărași au creat un centru de dezvoltare personală în cadrul căruia organizează cursuri de limbă engleză, ateliere de dezvoltare a creativității, inteligenței emoționale, workshop-uri etc. Încă din luna februarie tot mai mulți copii de toate vîrstele trec pragul Incubatorului de Afaceri din oraș, locul unde își are sediul centrul respectiv.

Ideea creării ”Better Version”, în traducere, ”Versiune mai bună”, i-a venit Eugeniei Caracaș, care timp de 3 ani a muncit pe tărâmuri londoneze. ”Cheful de viață al poporului britanic, zâmbetul de pe față, dorința de a te ajuta la orice pas, m-au făcut să înțeleg că acest lucru se datorează educației și programelor din afara școlii”, povestește dânsa.
Astfel, la reîntoarcerea în țara, ea a dorit să investească în educația copiilor de acasă, creând ceea ce astăzi  a și devenit ”Better Version”.
Atât ea, cât și Mariana Caracaș, cofondatoarea centrului, au studii atât în țară cât și peste hotare, în domeniul pedagogiei, psihologiei, limbii engleze și alte formări practice, care le face să fie bune profesioniste și să ofere servicii de calitate.
Cele două se completează reciproc, astfel încât alternează orele de engleză cu alte activități extrem de atractive, astfel încât copiii nu obosesc la centru, dar vin aici să socializeze, să lege prietenii și să se simtă bine.
”Aici li se încurajează creativitatea, se pune accent pe dezvoltarea gândirii logice. În activitățile noastre suntem flexibili și alegem să punem accent pe nevoile de dezvoltare ale copiilor, nu pe un program strict. Ceea ce ne-am propus de fapt este ca centrul să devină locul în care fiecare să devină cea mai bună versiune a sa”, ne-a declarat Mariana Caraca.
La rândul său, Eugenia Caracaș, care se ocupă mai mult de latura legată de studierea limbii engleze în cadrul centrului, a ținut să sublinieze: ”Noi predăm limba engleză pe înțelesul și interesul copiilor, într-un mod interactiv”.
Printre serviciile oferite de centru se includ mai nou și cursuri pentru copii preșcolari, pentru cei din clasele primare și chiar preadolescenți. Totodată, adulții au ocazia să învețe aici limba engleză de la nivelul înceapător până la avansat, iar deseori sunt organizate training-uri și workshop-uri tematice, pe diverse teme ce contribuie la a avea un stil de viață echilibrat și fericit.
Zilele trecute, fetele au făcut un anunț surprinzător: la Călărași se deschide primul atelier de creație în 3D din țară! Copiii vor avea șansa să lucreze cu pixuri 3D ultramoderne și să-și însușească niște abilități noi, astfel încât să țină pasul cu schimbările tehnologice ale timpului.
Și lucrurile bune continuă. Fondatoarele centrului intenționează să înființeze și un veritabil club de robotică, fenomen care prinde tot mai mult teren printre tinerii de azi.



📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *