Mesajul șefului Poliției de Frontieră: ”Vom pune umărul la valorificarea orașului Ungheni”

Șeful Poliției de Frontieră a Republicii Moldova, Rosian Vasiloi, a venit cu un mesaj pentru ungheneni.
”Pentru mine Ungheni este o localitate foarte importantă, aici se regăsește unica instituție de învățământ în care se pregătesc tinerii specialiști de frontieră, dar și sediul unei direcții, cu o însemnătate majoră în gestionarea proceselor de lucru din vestul țării”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook în ziua de 28 august.
De notat că această postare a făcut-o cu prilejul Hramului și Zilelor municipiului Ungheni, desfășurate pe 27-28 august.
”Sper să nu fiu printre ultimii prieteni care vă urează un sincer și cald „La mulți ani!”. Sărbătoarea să vă găsească cu bucurie, pace și uniți acasă, în familie. Fiți puternici, mai buni și mai activi în prosperarea comunității locale”, a mai scris Rosian Vasiloi.
Totodată, a dat asigurări, că, împreună cu echipa de la Poliția de Frontieră, vor pune umărul la valorificarea orașului Ungheni, ”ca acesta să ajungă unul european şi atractiv pentru generaţiile care vin”.

 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

  • Ar fi mai important ca în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni să schimbe comportamentul unora din tinerii polițiști. Unii sunt de-a dreptul nesimțiți. Poate că acolo trebuie pus prima și prima dată umărul…

    Reply
  • Las sa inceapa mai intii cu ei, sashi faca o parcare la noul sediu, dar sa nu parcheze masinile dea lungul drumului, sa nu scuture covorasele de la masina si sa nusi curate scrumierele, si sasi redirectioneze projectoarele invers dar sa nu bata in geamurile oamenilor toata noaptea

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *