Deputata Maria Ciobanu: ”Cine a trădat o dată o va face de câte ori i se va ivi prilejul…”

Deputata Maria Ciobanu, originară din raionul Nisporeni, susține că liderii Blocului electoral ACUM vor comite o gafă politică, dacă îi vor susține în alegerile locale generale pe primarii de profesie traseiști.
”Cine a trădat o dată o va face de câte ori i se va ivi prilejul…”, a scris dânsa pe pagina sa de facebook, întrebându-se, totodată: ”Chiar a murit toată seminția oamenilor onești și cu demnitate?”.
Deputata face referință și la scrisoarea de nerecunoaștere a Guvernului Maia Sandu semnată, în fiecare raion, de primari și de președintele de raion.
”S-a uitat mult prea repede de ea. Nu cred și nu voi crede niciodată că un primar care „s-a folosit de toate partidele pentru binele localității”  poate să inspire cuiva încredere și merită să fie susținut de cetățeni”, a mai scris dânsa.
”Zicea Pavel Filip la un post de televiziune (tare mai este solicitat!) că nu se grăbesc primarii PDM să părăsească formațiunea politică. Unde să se mai ducă, domnule Filip? Mulți au fost în toate partidele politice! Poate să o ia de la început?”, a adăugat Maria Ciobanu.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *