FOTO. Desant PDM la Ungheni. Ce au scris înalții oaspeți după întâlnirea cu colegii și simpatizanții PDM locali

Foto: facebook.com

Un desant al Partidului Democrat, compus din deputații: Pavel Filip, fost prim-ministru, Monica Babuc, ex-ministră a Educației, Culturii și Cercetării, Nicolae Ciubuc, ex-ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Alexandru Jizdan, ex-ministru al Afacerilor Interne, Ludmila Guzun, ex-președintă a raionului Ungheni,  a venit, pe 19 august, la Ungheni.
Aici, înalții demnitari au avut o întâlnire cu reprezentanți locali ai Partidului Democrat.

Foto: facebook.com

După discuțiile avute, Pavel Filip a scris pe pagina sa de facebook: ”“Poate că era nevoie de o astfel de perioadă, ca oamenii să înțeleaga și să facă diferența”. Asta mi-au spus azi oamenii la Ungheni, unde am fost ca să discutăm cu membrii și susținătorii noștri. Oamenii spun că acum, mai bine ca niciodată, se vede, prin comparație, diferența între “fapte” și “vorbe”. Candidații noștri, ai PDM, vor merge la locale cu drumuri bune, salarii, pensii, programe ca Prima casă. Candidații partidelor de la putere vor avea de explicat majorări de impozite și scumpiri. Prostiile pe care le generează această guvernare zilnic, dar, cel mai mult, optimismul și determinarea colegilor din teritoriu, mă fac să fiu încrezător că la locale vom obține un scor bun. Mulțumim, Ungheni, pentru energie!”.
Monica Babuc a fost mult mai laconică. ”O întâlnire necesară și utilă cu colegii din Ungheni”, a scris ea.


Alexandru Jizdan a menționat: ”Tot ce se face se face cu voință și cu oameni! Și la Ungheni am avut o deplasare productivă și un dialog care ne motivează să continuăm aceste întâlniri cu cetățenii și să rămânem o forță”.
Nicolae Ciubuc și-a împărtășit și el impresiile după vizita la Ungheni. ”Am mers astăzi cu colegii în Ungheni, unde după cum am zis de mai multe ori – avem oameni frumoși. Mă bucur că am revăzut echipa cu care am muncit cot la cot în electorala precedentă, dar și mai mult m-a încântat încrederea și optimismul care inspiră. Ne propunem să rămânem uniți și pentru alegerile locale, pentru că avem nevoie de oameni care să continue faptele bune pentru satele noastre”, a scris el pe pagina sa de facebook.
Ludmila Guzun a ales să nu scrie nimic despre întâlnirea respectivă.
Foto: facebook.com


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

  • Numai decit ,ca au rămas ramasițe (adică tradatori de tara,hotii ,care ne-au furat tot ce se pute-a fura, am mințit și continua sa minteasca poporul cu ajutoare tot de pe spatele poporului).A-și putea continua piina la infinit,dar ma opresc, ca ma inervzi . La închisoare toți hotii pentru fărădelegile pe care le-au făcut. Candu,Filip și toți ceilalți la puscarie va este locul mincinoșilor și tradatorilor.

    Reply
  • A-ți furat o țară atîția ani şi acum comparați cu noua guvernare ? Aloooo …multà mizerie ați lăsat … e greu să faci curățenie după atâta porcărie . S-a furat până la infinit …rușine că nici la moment nu vă dați la o parte da încurcați ițele . Vă doresc să aveți pensia cetățeanului de rând și când veți îmbătrâni să nu vă lese-n pace conștiința (care mătincă nu-i?)

    Reply
  • O naluca circula prin Moldova -naluca PD-eului,Chiar imi pare rau ca atitea primari de omenie cred in niste povesti si balade cu zmei democrati.Incercarea de a invia mortul nu va avea izbinda stimati prieteni democrati si fara de partid !!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *