VIDEO. Bumbăta – într-un clip al unuia dintre fiii satului. Vali Boghean se alătură campaniei ”Hai la mine acasă”

După ce, exact cu doi ani în urmă, Vali Boghean, interpet cu rădăcini unghenene, a lansat cântecul ”Baraboi tânguios”, iată că acum lansează și clipul la el.
Filmările au fost făcute în satul de baștină al interpretului, Bumbăta. Sunt imagini impresionante, de o frumusețe rară, și care transmit cu adevărat mesajul cântecului: ”Cel mai mult și cel mai bine/ Doar acasă poți trăi./ Dacă ești departe, vino,/ Dacă nu – nu te porni”.
Desculț, ca în copilăria sa, Vali Boghean pășește pe cărările satuui, un sat ce apare în cu totul altă ipostază, o parte din filmări fiind făcute de la înălțime.
”Banal sau poate chiar patetic, însă niciodată nu trebuie să uităm de unde am pornit, cine suntem și încotro mergem ca neam și țară!”, a postat dânsul pe pagina sa de facebook.
Versurile cântecului aparțin lui Efim Chicu din Meleșenii Călărașilor, care este, la ora actuală, acompaniator al ansamblului ”Haiducii” din localitate, autor a numeroase cărți de poezii și proză, cetățean de onoare al raionului Călărași și al satului său de baștină, Vălcineț.
Vali Boghean, deși are în palmares numeroase premii aduse de la festivaluri prestigioase și o carieră artistică frumoasă, nu a fost distins, până la ora actuală, nici cu un titlu, fie artist emerit, maestru în arte sau măcar cetățean de onoare al satului natal. Are în schimb cel mai important premiu – dragostea și aprecierea melomanilor,
Prin clipul său la piesa ”Baraboi tânguios” Vali Boghean anunță că se alătură campaniei „Hai la mine acasă”, lansată de Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova, în colaborare cu Poliția de Frontieră, prin care atât moldovenii din diasporă, cât și cei de acasă, sunt îndemnați să-și cunoască plaiul natal, să-l exploreze, pentru a putea, ulterior, să  promoveze Republica Moldova printre prietenii lor, invitându-i în ospeție.
”Mulțumesc mult tuturor din band, echipei de filmare: CIOfilm și Alex Semper , DVV Show, dar și echipei de creație: Ronin Terente // Isac Ioana, fiindcă acceptă de fiecare data orice provocare și încercăm să ne depășim în ceea oferim publicului nostru drag!”, a mai scris Vali Boghean cu privire la recentul clip, filmat în satul său natal.
Vedeți proaspătul clip la piesa ”Baraboi tînguios”
https://www.facebook.com/ValentinBoghean/videos/2039857202787256/UzpfSTEwMDAwMTQ5MzQ1NDQ3MjoyNTI1NTcxNTg3NTAyNTk4/
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *