După o medalie a venit și ordinul. Destinatarul – Serghei Cladco

După 18 ani de activitate în fruntea filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova, Serghei Cladco s-a ales cu… un ordin.
Pe 24 iulie, dânsul, alături de alți șase colegi din CCI, s-a aflat la Președinție, unde i s-a înmânat Ordinul ”Gloria muncii” – pentru ”merite în dezvoltarea sistemului Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, contribuție la extinderea relațiilor economice și comerciale externe și pentru promovarea activității de întreprinzător”.
Președintele de onoare al CCI, Gheorghe Cucu, originar din satul Cetireni, Ungheni, a fost decorat cu cea mai înaltă distincție din stat – Ordinul Republicii.
Distincțiile oferite angajaților CCI au fost prilejuite de aniversarea de 100 de ani a Camerei de Comerț și Industrie din Moldova, care a fost marcată în 2018.
Serghei Cladco este unicul director de filială, căruia i-a fost conferit Ordinul ”Gloria Muncii”, alături de actualul președinte al CCI, Serghei Harea și Vasile Nicolai, șef de direcție la CCI.
Anterior, în anul 2000, fiind, pe atunci, prefect al județului Ungheni, lui Serghei Cladco i s-a conferit medalia ”Meritul civic” – ”pentru activitate îndelungată şi rodnică în organele administraţiei publice locale şi contribuţie substanţială la dezvoltarea economică şi social-culturală a localităţilor”.
De notat că, de-a lungul anilor, Serghei Cladco, pedagog de formație, a avut funcții înalte de stat, el fiind și șef al Direcției Învățământ Ungheni, și vicepreședinte de raion (vicepreședintele comitetului executiv raional), și prefect.
Din 2001 până în prezent, este director al filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *