Ce zice primarul Alexandru Ambros despre plecarea viceprimarului Eduard Balan din primărie

Alexandru Ambros
Alexandru Ambros

Imediat după alegerea viceprimarului Eduard Balan în funcția de vicepreședinte de raion, l-am contactat pe primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, pentru a-l întreba cum se va descurca primăria fără un viceprimar, care era responsabil de implementarea unor proiecte importante în municipiu.
”Eu cred că ne vom descurca”, a fost răspunsul. Potrivit primarului, Eduard Balan l-a anunțat din timp că e posibil să fie ales vicepreședinte de raion.
”Eu l-am încurajat, pentru că e o persoană foarte bine pregătită”, a spus Alexandru Ambros, menționând, totodată, că se bucură de fiecare dată când subalternii săi progresează și ajung în funcții mai înalte.
Dânsul a reamintit în context de Ludmila Guzun, care a fost viceprimară de Ungheni, apoi președinta raionului și, la momentul de față, e deputată în Parlament.
Fiind întrebat dacă nu-i este frică de o eventuală confruntare cu Eduard Balan în campania electorală și – de ce nu? – să piardă în fața lui postul de primar al municipiului Ungheni, Alexandru Ambros a răspuns: ”E o plăcere să ai contracandidați bine pregătiți, persoane oneste și corecte așa cum e și Eduard Balan. Foarte multă lume îmi zice că, susținându-l acum, îmi tai creanga de sub picioare. Nu cred, pentru că eu mă conduc după o vorbă din bătrâni: ”Loc sub soare este pentru toată lumea”. Știți de ce? Pentru că mulți prefer să stea la umbră”.
Alexandru Ambros a ținut să accentueze că între el și Eduard Balan nu există niciun fel de disensiuni, așa cum se vehiculează.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *