Stațiile de așteptare din Dereneu au prins culoare

Două stații din cele trei existente în Dereneu au prins culoare. Recent, la inițiativa doamnei primar, Elena Oaserele, acestea au fost pictate de către Liuba Brad, profesoară de artă plastică de la gimnaziul din Dereneu.

Iar dânsa le-a pictat așa cum a știut să o facă mai bine, redând frumusețea naturii din jur. ”De mult aveam această idee dar nicicum nu puteam s-o realizăm din lipsă de bani, chiar dacă era vorba de bani puțini. Acum însă , într-un timp foarte scurt am reușit să realizăm ideea”, povestește Elena Oaserele.
Iar Liuba Brad a reacționat prompt la rugămintea doamnei primar și imediat a purces la treabă. În câteva zile, cele două stații erau de nerecunoscut.
”Tare sper că vor fi păstrate și nu vom fi nevoiți să le reînnoim în scurt timp. Sunt foarte frumoase, iar ce e frumos ne dă sănătate și ne creează buna dispoziție”, a mai spus Elena Oaserele.
Pentru cea de a treia stație, primarul zice că are alte idei. ”Ne dorim să o pictăm în stil național, cu un băiat și o fată care întâmpină oamenii cu pâine și sare, dar și cu alte elemente specifice nouă, satului Dereneu. Dar acestea necesită altfel de vopsele, mai scumpe, așa că mom mai aștept un pic”, a conchis Elena Oaserele.
Potrivit dânsei, stațiile de așteptare au fost construite în 2012.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *