Schimbarea puterii și știrile false: război, ocupație, alți 40 de mii de migranți, anularea cetățeniei și alte povești de groază


După formarea majorității parlamentare ACUM/PSRM și învestirea guvernului condus de Maia Sandu, pe rețelele sociale au apărut mai multe dezinformări, iar site-urile de știri false s-au întrecut în inventarea minciunilor despre noua guvernare care afectează emoțional și induc panică, scrie portalul Stopfals.md.
 

CRONICA SITE-RILOR DE ȘTIRI FALSE

Fals: Igor Dodon și Maia Sandu cheamă armata rusă din regiunea transnistreană să lupte la Chișinău
În câteva dezinformări, publicul a fost speriat cu războiul care ar începe în Republica Moldova. Astfel, site-ul de falsuri Register-expert-news-24h.info a anunțând că: „Sandu și Dodon cheamă armata Rusă din Transnistria să lupte la Chișinău”, iar alt site de minciuni Stiri-de-urgenta.info a titrat: „RĂZBOIUL bate la ușă: sute de tancuri rusești au trecut granița Moldovei azi dimineață” și „Rusia este pregătită de invazie!”. Aceste informații sunt totalmente false.
Fals: Maia Sandu l-a eliberat din închisoare pe Filat și a acceptat 40 de mii de migranți sirieni
Continuare AICI
Portalul Stopfals.md a întocmit  o listă de site-uri care publică informații false și recomandă să nu le accesați și să nu distribuiţi informațiile false publicate de ele. Vedeți în continuare care sunt aceste site-uri
Ababix.info
Acasaebine.site
Ac-av.com
Actualnews.info
Actual-news.xyz
Add-news-ro.info
Aziacasa.info
Burebista2012.blogspot.com
Directx-news.info
Edu-news.website
Expert-news-romania.info
Expert.add-news-rom.xyz
Faceofnews.info
Fazebune.net
Fiilacurent.info
Jurnal-stiri.site
Independent-24h.info
Lasthope-news.website
Lamieneagra.online
Mediaro.info
Moldovandream.com
News-romania24h.info
News-romania24.blogspot.com
Newsmd24.com
New-mld.xyz
Pro-sd.space
Planetaghetto.wordpress.com
Portal-news.info
Portal-de-stiri.site
Realitateazilei.pro
Register-expert-news-24h.info
Ro.register-news-24h.info
Servide-computer.org
Societate.info
Stopfals.com
Stiri-de-urgenta.info
Stiri-surse.blogspot.com
Stireadeazi.info
True-md-news.info
Vocea-romaniei.xyz
Ziarulanonym.info
Ziaruldeazi.info
Ziarulindependet.info


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Daca pe cineva-l mai intereseaza ce se petrece cu adevarat la Chisinau.
    A) Pe intreg parcursul existentei acestei facaturi,Republica Moldova,lupta politica la Chisinau dintotdeauna a fost,de fapt,o lupta crancena dintre diferite grupari interlope,care pe rind acapareaza Guvernarea la Chisinau.Si totdeauna pe acest parcurs Rusia a fost si este regizorul luptelor intestinale dintre gruparile interlope.Romania,UE si SUA pe acest parcurs au fost si sunt simpli observatori.Iar,ultima incrincenare dintre gruparile interlope,capii carora sunt Vlad Plahotniuc si Victor Topa cu Vlad Filat,a adus la instalarea unei noi guvernari,liderii caruia sunt Igor Dodon,Maia Sandu si Andrei Sandu.Desigur,aceasta ,,guvernare,, a fost instalata numai si numai de catre Rusia.
    B) Iar, raspunsul de ce Rusia ,,i-a ales guvernanti,, pe Dodon,Maia si Andrei,e numai unul.Stapinii Blocului ACUM,Victor Topa si Vlad Filat,puscariasi,unul fugar,altul la puscarie,au oferit TOTUL ce le-a cerut Rusia.Adevarul e ca liderul altei grupari interlope,Vlad Plahotniuc,a refuzat sa-ngenuncheze TOTUL in fata Rusiei,chiar si cele cateva milioane de moldoveni.Iata cum si cu ce ,,pret,, au ajuns Maia Sandu si Andrei Nastase la Guvernare la Chisinau!
    C) Gruparea interlopa instalata de catre Rusia in aceste zile la Chisinau habar nu are ce-nseamna ,,guvernare,,.Misiunea gruparii interlope,mastile caraghioase ale careea sunt Maia Sandu si Andrei Nastase, au o singura misiune incredintata lor de catre interlopii Topa si Filat.Razbunarea si acapararea buburilor furate sau dobindite de catre Clanul altei grupari interlope,capul careea este Vlad Plahotniuc.,,Sange vrem,sange vrem,,-acesta e devizul Troicei Rusiei,Dodon,Maia Sandu si Andrei Nastase.Si sa stiti, ca aceste tipete de razbunare plac mult prostimii!!
    D) Regizind aceasta lupta intestinala dintre cele doua grupari interlope,Rusia este unica castigatoare in aceste zile din cele ce se petrec la Chisinau. Armata,Politia,SIS si totul ce tine de Securitatea nationala la Chisinau a incaput pe minele Rusiei.Iar,Romania,UE si SUA,iarta-ma,Doamne,parca sunt prostite.Au devenit niste simpli ,,observatori,,,gata in orice moment sa reinceapa sa trimita guvernarii proruse de la Chisinau vagoane cu saci plini cu bani!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *