Are nevoie de ajutorul nostru. Să o ajutăm pe micuța Emilia

Micuța Emilia Bargan din Ungheni, are nevoie de ajutorul nostru. La doar vârsta de un an și cinci luni ea a a fost diagnosticată cu Rhabdomyosarcomă embrional, ceea ce ar însemna un tip de cancer ce apare mai frecvent la sugari și copii. Rabdomiosarcomul embrionar tinde să se dezvolte în zonele capului, gâtului, vezicii, vaginului, prostatei și testiculelor.

Pentru început, ea are nevoie de 10 mii euro pentru investigații și primul curs de tratament. Părinții micuței sunt disperați. ”În luna martie Emilia a fost diagnosticata cu rabdomiosarcom embrional. De atunci viața noastră s-a schimbat într-un infern de unde credem ca nu mai vedem nimic în jur. Doar lacrimi, tristețe și disperare”, scrie mama Emiliei.
După mai multe analize și investigații, părinții fetiței au găsit o oportunitate să trateze fetița peste hotarele țării. Însă costurile sunt prea mari pentru ei. ”Suntem într-o situație foarte dificilă, fetița noastră este diagnosticată cu o formă rară de cancer și viața ei acum are un preț. Vă rog, din suflet, să ne fiți alături, suntem distruși și viața noastră s-a transformat într-o frică continuă să nu pierdem tot ce avem mai scump pe lumea aceasta, fiica noastră. Mă iau fiorii când știu că orice zi contează iar să îmi văd fetița în suferință zi de zi e cel mai greu ce poate fi pentru o mamă”, mai scrie mama Emiliei.
Toți cei cu inimă mare, haideți împreună să o ajutăm pe Emilia Bargan să traiască. Să aibă o copilărie fericităp, să se bucure de dragostea părinților și să le umnple viața cu zâmbetul ei frumos.
Puteți să donați, accesând link-ul de AICI. 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *