Mobilier nou pentru copii. Cine-l oferă și ce spun șefele de grădiniță

Scaunele și măsuțele au ajuns la primărie

370 de scaune și 40 de mese au fost aduse, la finele săptămânii trecute, la Primăria Ungheni, de unde urmează să fie repartizate în cele șase grădinițe ce funcționează, la ora actuală, în localitate.
”Este prima etapă de procurare a mobilierului, în conformitate cu solicitările și necesitățile fiecărei instituții preșcolare în parter. Vor fi achiziționate, ulterior, dulapuri, lenjerie de pat și paturi supraetajate”, a declarat pentru EXPRESUL Eduard Balan, viceprimarul municipiului Ungheni.
Prețul total al mobilierului achiziționat este de 230 de mii de lei.
”Chiar aveam nevoie stringentă de acest mobilier. Unele paturi pe care le folosim au fost cumpărate cu aproape 40 de ani în urmă, când a fost deschisă grădinița. O parte din dulapuri au fost atât de des reparate, încât nu mai avem ce face cu ele acum”, a spus Lucia Gavriliuc, directoara grădinieți ”Steluța”, după care a continuat: ”La capitolul scaune era o adevărată catastrofă. Așteptăm cu nerăbdare ca mobilierul de care avem nevoie să ajungă în grădiniță”.
Și Svetlana Gaiduc, directoarea grădiniței ”Tereza Sobolevschi”, a subliniat că e mare nevoie de mobilier nou în inastituție. ”Nici nu mai știu de când sunt unele paturi, măsuțe sau dulapuri. Cert e faptul că o parte din ele deja nu mai pot fi exploatate”, a precizat dânsa, spunând, totodată, că grădinița a primit deja măsuțele și scaunele solicitate, iar acum așteaptă tranșa a doua, când vor fi achiziționate paturi, dulapuri, dar și alt mobilier.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *