Vorbe, nu fapte sau cum poate fi manipulat alegătorul

Recent, Nicolae Ciubuc, proaspătul deputat ales în Circumscripția uninominală nr. 15 Călărași, a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: ”Am decis ca, în exercitarea mandatului de deputat, să mă aflu frecvent între oamenii din raionul Călărași, care mi-au oferit votul de încredere (sublinierea aparține redacției).
Așa cum e firesc ca să ne tragem la rădăcini, am făcut prima vizită de lucru în satul Sadova, localitate față de care am un major angajament moral (…).
Ulterior, împreună cu Directorul Fondului pentru Investiții Sociale din Moldova, dl Iurie Chiorescu, am vizitat două obiective strategice pentru dezvoltarea localității, grădinița și gimnaziul din localitate, care pe lîngă alte necesități, aveau nevoie urgentă de reparația capitală a blocurilor sanitare în ambele instituții. În acest an, prin intermediul FISM au fost alocate 1 milion de lei pentru a asigura acces la sanitație pentru copiii și elevii din Sadova”.

Dar, atenție! Satul Sadova, în care s-a născut deputatul, nu face parte din Circumscripția nr. 15, ci din Circumscripția nr. 22 Ialoveni, astfel că cetățenii din acest sat nu au putut nicidecum să-i ofere voturile lui Nicolae Ciubuc.
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *