Cartea unei unghenence, premiată la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret

Angela Aramă

Jurnalista și scriitoarea Angela Aramă, originară din orașul Cornești, Ungheni, a obținut Premiul Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă” pentru cartea „Smaranda și cei șapte prieteni ai săi salvând lumea de Putinka”, în cadru Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret (11-14 aprilie 2019).
”Ce mi-i și cu orgoliul ăsta – acum toarce…”, a postat dânsa pe pagina sa de facebook, dând de înțeles, subtil, că e mândră de premiul obținut.
Cartea „Smaranda și cei șapte prieteni ai săi salvând lumea de Putinka”, lansată în octombrie 2018,  este o poveste antrenantă, cu multe situații neprevăzute. O pot citi atât copiii, cât și adulții, susțin cunoscătorii.
Angela Aramă are în palmaresul său și alte câteva cărți. În 2005, îi apare volumul de versuri ”Și totuși am înnebunit”, iar în 2010 – cartea audio ”Cheralim și îngerul”. Peste alți doi ani, în 2012, lansează romanul ”Aici e dincolo”.
Din ianuarie 2013 este membră a Uniunii Scriitorilor din Moldova.
Angela Aramă este cunoscută și ca jurnalistă, crainică de televiziune, producătoare.
În perioada 2005-2009, a fost deputată în Parlament. Chiar dacă a renunțat la activitatea politică, are o poziție civică activă, publică articole analitice în presa scrisă și on-line, inclusiv pe blogul personal.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *